Jaké tenisky si koupit na jaro/léto? Air Force 1 Low Supreme

Jaro a léto jsou obdobím, kdy se móda v obuvnictví rozkvétá, a neexistuje žádný lepší způsob, jak to oslavit než s novými pánskými a dámskými teniskami od Air Force 1. Pro milovníky streetwearu a tenisek je Air Force 1 Low Supreme jedním z těch nejžádanějších modelů. Tato ikonická silueta značky Nike nabízí spojení stylu, pohodlí a kvality.

Od samého zrodu Nike Air Force 1 v roce 1982 se jedná o ikonu nejen ve světě tenisek, ale i ve světě módy obecně. Jeho kultovní design a nekompromisní výkon ho neustále udržují na špičce preference mnoha nadšenců. A co když se tento klenot spojí s další legendou - streetwearovou značkou Supreme?

Společnost Supreme, která byla založena v roce 1994, se stala synonymem pro streetwearovou kulturu a ikonické designy. Jejich limitované edice a spolupráce s předními značkami způsobují bezprecedentní rozruch ve světě módy. Kombinace těchto dvou sil byla jen otázkou času. Když se Supreme spojilo s Nike, aby vytvořili novou verzi Air Force 1, fanoušci obou značek věděli, že to bude něco zvláštního. A nezklamali.

Společná práce Supreme a Nike přinesla novou estetiku a nové vzrušení kolem klasického modelu Air Force 1. Edice Supreme x Nike Air Force 1 byla nabitá energií streetwearu, přinášející nové barvy, materiály a detaily, které neustále držely krok s aktuálními trendy.

 

Na našem webu k dispozici tři barevná provedení - bílou, černou a hnědou. Tyto základní barvy jsou skvělou základnou pro vytvoření nekonečných stylů a kombinací. 

Co dělá Air Force 1 Supreme tak unikátními jsou nejen jeho design a barvy, ale také jeho pohodlí a výkon. Díky kvalitnímu materiálu a precizní výrobě jsou tyto tenisky skvělou volbou pro každodenní nošení.  Air Force 1 Low Supreme vám poskytne potřebnou podporu a styl.

Takže pokud hledáte pánské nebo dámské tenisky, které vám poskytnou perfektní kombinaci módy a funkčnosti pro jaro a léto, neváhejte a pořiďte si pár Air Force 1 Supreme v jednom z našich tří barevných provedení. Vaše nohy vám za to poděkují.

   Nike Air Force 1 Low Supreme Black   

Nike Air Force 1 Low

    Nike Air Force 1 Low Supreme White   

Nike Air Force 1 Low

    Nike Air Force 1 Low Supreme Baroque Brown    

Nike Air Force 1 Low Supreme Baroque Brown - Released