Trendy tenisky na jaro 2024: Adidas Campus 00s

Jaro se neodmyslitelně blíží a s jeho příchodem se mění náš šatník. Po zimním období, kdy jsme se schovávali v teple bund a tlumili se v neutrálních tónech, přichází čas obnovit svůj styl. A co by mohlo být lepším začátkem než nová jarní kolekce tenisek? Pokud přemýšlíte nad tím, jaké tenisky nosit na jaře, tak nezoufejte. Přinášíme denní inspiraci a tipy, jak propojit pohodlí se stylem každý den. Dnes v hlavní roli Adidas Campus 00s

Adidas Campus 00s jsou tenisky, které mají bohatou historii. Tyto ikonické tenisky byly původně navrženy jako basketbalová obuv v roce 1980 a nyní zažívají obrovský boom. 

Co se týče designu, Adidas Campus 00s mají jednoduchý a čistý vzhled, který se hodí k různým stylům a outfitům. Jsou k dispozici v různých barevných provedeních a materiálech, včetně klasického semiše. Kromě toho jsou Adidas Campus 00s velmi pohodlné, takže je můžeš nosit po celý den bez problémů. Ať už jdeš na procházku nebo do školy, tyto tenisky ti dodají styl a pohodlí.

OBJEVIT NABÍDKU ADIDAS CAMPUS 00S ZDE

 

Adidas Campus 00s nabízí možnost si vybrat z bohaté palety barevných kombinací. Chcete-li se nechat inspirovat tou nejžhavější barevnou paletou pro jaro, představujeme vám naše nejoblíbenější barevné kombinace Adidas Campus 00s.Objevte Trendy Jarní Barevné Kombinace -Stačí kliknout na název tenisky.

 Adidas Campus 00s Dark Green Cloud White ↓

Adidas Campus 00s Core Black ↓

Adidas Campus 00s Crystal White Core Black (W) ↓