TOP 5 nejoblíbenějších produktů podle našich zákazníků

Top 5 nejoblíbenějších produktů na KICKSPLACE podle našich zákazníků

V KICKSPLACE nabízíme nejlimitovanější a nejstylovější tenisky na trhu, a naši zákazníci nám opakovaně dávají najevo, které produkty jsou pro ně ty nejlepší. Zde jsou nejoblíbenější produkty, které si naši zákazníci v posledních měsících velmi oblíbili a zakoupili:

1. Nike Dunk Low Grey Fog

Tato elegantní a stylová edice Nike Dunk Low v odstínu Grey Fog si získala srdce velkého počtu našich zákazníků. Kombinace moderního designu a pohodlí udělala z této obuvi nejoblíbenější volbu.

Nakupovat nejoblíbenější produkt již od 3690 Kč

2. Nike Air Force 1 White Black

Klasický a nezastupitelný model Nike Air Force 1 v bíločerné variantě  je stále mezi top produkty na KICKSPLACE. Jeho čistý design a univerzálnost z něj dělají must-have pro každého sneakerheada.

Klasické Nike Air Force 1 jako druhý nejoblíbenější produkt zakoupíš pouze za 2690 Kč

3. Adidas Campus 00s Core Black

 

Fanoušci Adidasu si oblíbili model Campus 00s v provedení Core Black. Tato retro edice spojuje pohodlí s ikonickým stylem a zaujala svou výraznou přítomností na našem webu.

 

 

 

 

 

Legendární Adidas Campus na třetím místě již od 3990 Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Jordan 1 Mid White Metallic Gold Obsidian

Jordan 1 Mid ve stylu White Metallic Gold Obsidian získal pozornost milovníků basketbalového stylu. Tato varianta Jordanů se stala hit na KICKSPLACE díky kombinaci luxusních barev a vysoké kvality provedení.

Jediné Jordan 1 ve výběru top 5 již od 3790

5. Nike Dunk Low Cacao Wow

Nike Dunk Low v barvě Cacao Wow představuje spojení stylu a extravagance. Tento model s unikátním designem a odvážnými barvami zaujal a získal si své místo v top 5 našich nejoblíbenějších produktů.

Prozkoumat číslo 5 - Nike Dunk v krásné hnědobílé barevné kombinaci již od 3490 Kč

Naše komunita zákazníků má ve výběru limitovaných tenisek jasno! Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout ty nejlepší produkty na trhu. Prozkoumejte naši širokou nabídku a přidejte se k těm, kteří si vybrali ty nejstylovější kousky na KICKSPLACE!